Οικονομική Ενίσχυση Ραδιοφωνικού Σταθμού

Ρεμπέτικο για λίγους
Ρεμπέτικο για λίγους
 • 2,157 € Συνολικό Ποσό
 • 115 Δωρητές

Σχετικά με την Δωρεά

Αγαπητοί μας φίλοι, έχετε τις ευχές μας και πάντα με υγεία.

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από την τελευταία μας ενημέρωση σχετικά με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό μας σταθμό και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την οικονομική σας βοήθεια και την στήριξη σας στην προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία 6 χρόνια. Με την βοήθεια σας καταφέραμε να αποκτήσουμε άδεια νόμιμης αναπαραγωγής και δημόσιας εκτέλεσης μουσικής συνεχίζοντας πάντα επί 24ώρου το πρόγραμμά μας.

Η αγάπη και η συμμετοχή σας είναι ορατή και αληθινή.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι πάντα με την πολύτιμη βοήθεια σας.

Οδηγίες για την Δωρεά
  1. Επιλέξτε αρχικά το ποσό της δωρεάς ή συμπληρώστε το αντίστοιχο πεδίο με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε να δωρίσετε.
  2. Στην συνέχεια συμπληρώστε στην φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας. Επιλέξτε επίσης αν η δωρεά σας θέλετε να παραμείνει ανώνυμη.
  3. Τέλος επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση Δωρεάς για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της δωρεάς.
   ► Αν επιλέξετε PayPal θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα PayPal μέσω της οποίας μπορείτε να δωρίσετε απευθείας με πιστωτική κάρτα ή με σύνδεση στον προσωπικό σας λογαριασμό PayPal.
   ► Αν επιλέξετε Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank ή μέσω E-Banking στον αναγραφόμενο λογαριασμό. Πατήστε Ολοκλήρωση Δωρεάς για να λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόσθετες οδηγίες.
Ποσό Δωρεάς
Στοιχεία Επικοινωνίας Δωρεάς
Τρόποι Πληρωμής Δωρεάς


Πολιτική Απορρήτου Δωρεάς

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επεξεργασία της δωρεάς σας και για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο όπως περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου.