Οικονομική Ενίσχυση Ραδιοφωνικού Σταθμού

Ρεμπέτικο για λίγους
Ρεμπέτικο για λίγους
 • 1,936 € Συνολικό Ποσό
 • 108 Δωρητές

Σχετικά με την Δωρεά

Αγαπητοί μας φίλοι,

Τις ευχές μας καταρχήν και πάνω από όλα να έχετε υγεία!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, για την ανεκτίμητη συμβολή σας, με την καθημερινή σας ακρόαση του ιντερνετικού ραδιοφωνικού μας σταθμού.

Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό το υπέροχο ταξίδι όπως συνηθίζουμε να λέμε, μεταδίδουμε ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια επί εικοσιτετραώρου βάσεως, δίχως καμία χρηματοδότηση και εξάρτηση από τον οποιονδήποτε. Πετυχαίνοντας την ύπαρξη μιας μεγάλης παρέας, δίχως σύνορα και έχοντας πάντα την ανταπόκρισή σας κρατάμε όλοι μαζί, ζωντανή και ανεξίτηλη στον χρόνο την τεράστια αυτή πολιτιστική μας κληρονομιά. Αυτήν την κληρονομιά την οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την εμπορεύεται κανείς, παρά μόνο να την προστατεύει από οποιαδήποτε καταχρηστική ενέργεια, έχοντας σκοπό το κέρδος.

 • ΠΟΤΕ δεν πουλήσαμε την μουσική που μεταδίδουμε,
 • ΚΑΜΙΑ διαφήμιση,
 • ΚΑΜΙΑ προβολή μέσου που θα μας απόφερε οποιαδήποτε αμοιβή,
 • ΠΑΝΤΑ με σεβασμό στα τραγούδια, καθώς και στους δημιουργούς τους.

Η διαχείριση του ραδιοφωνικού μας σταθμού, έως σήμερα αντιμετώπισε όλα τα λειτουργικά του έξοδα, αυτόνομα και χωρίς κανένα δισταγμό, παρά μόνο με μεγάλη ικανοποίηση έχοντας ως μοναδική ‘αμοιβή’ την απήχηση του. Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η επωνυμία του σταθμού μας, ‘Ρεμπέτικο για λίγους’ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική έννοια, διότι τελικά ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

Πρόσφατα και για δεύτερη φορά ενημερωθήκαμε επίσημα, ότι ο ιντερνετικός ραδιοφωνικός μας σταθμός είναι στην κατηγορία Non-Commercial Webcasting Services, (Ιντερνετικός σταθμός χωρίς διαφημίσεις, δηλαδή χωρίς κέρδη) αλλά παρά ταύτα οφείλουμε χρήματα σε πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των τραγουδιών που μεταδίδουμε από το έτος 2019. Η ενημέρωση αυτή έγινε από δύο οργανισμούς που διαχειρίζονται τα δικαιώματα αυτά βάσει της υπάρχουσας νομοθεσίας.
Η χρέωση τους αυτή προς την διαχείριση του σταθμού μας, αναφέρεται ως ετήσια και με καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης για τα έτη 2019 και 2020, την 31/12/2020. Μετά την πληρωμή των παραπάνω χρεώσεων, αναφέρεται επίσης ότι θα γίνει χορήγηση των σχετικών αδειών, με σκοπό την νομιμότητα του σταθμού.
Δηλαδή, για να μπορούμε να καλύπτουμε και αυτά τα έξοδα που θα προκύπτουν κάθε χρόνο, συμπεριλαβανομένων και των ήδη υπαρχόντων, θα πρέπει ή να μετατραπούμε σε κερδοσκοπική εταιρία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (με προβολή διαφημίσεων) ή να αναζητήσουμε χορηγούς που στην ουσία θα είναι και πάλι ένα άλλο είδος διαφημιστικής ενέργειας, κατευθύνσεις τις οποίες δεν επιθυμούμε.

Συνεπώς για να μην αναγκαστούμε να διακόψουμε την λειτουργία του σταθμού μας, διότι με βεβαιότητα δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα παραπάνω έξοδα, αποφασίσαμε να σας ζητήσουμε να γίνετε εσείς οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΙ, με το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να καταβάλετε και εννοείτε ότι μονάχα όσοι από εσάς έχετε αυτή την δυνατότητα.

Με την οικονομική σας στήριξη ο σταθμός μας θα συνεχίσει να υφίσταται χωρίς προβλήματα, αλλά και με πολύ δυνατότερη τεχνική υποδομή. Δεσμευόμαστε στο ότι τα χρήματα σας θα διατίθενται μόνο για τα ετήσια έξοδα του σταθμού και με αποκλειστικό σκοπό την άμεση και βέλτιστη αναβάθμισή του.

Οδηγίες για την Δωρεά
  1. Επιλέξτε αρχικά το ποσό της δωρεάς ή συμπληρώστε το αντίστοιχο πεδίο με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε να δωρίσετε.
  2. Στην συνέχεια συμπληρώστε στην φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας. Επιλέξτε επίσης αν η δωρεά σας θέλετε να παραμείνει ανώνυμη.
  3. Τέλος επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση Δωρεάς για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της δωρεάς.
   ► Αν επιλέξετε PayPal θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα PayPal μέσω της οποίας μπορείτε να δωρίσετε απευθείας με πιστωτική κάρτα ή με σύνδεση στον προσωπικό σας λογαριασμό PayPal.
   ► Αν επιλέξετε Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank ή μέσω E-Banking στον αναγραφόμενο λογαριασμό. Πατήστε Ολοκλήρωση Δωρεάς για να λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόσθετες οδηγίες.
Ποσό Δωρεάς
Στοιχεία Επικοινωνίας Δωρεάς
Τρόποι Πληρωμής Δωρεάς


Τράπεζα : Alpha Bank
IBAN : GR77 0140 2980 2980 0210 1095 420
Swift / Bic Code : CRBAGRAA
Δικαιούχος : Παναγιώτης Βέης
Πολιτική Απορρήτου Δωρεάς

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επεξεργασία της δωρεάς σας και για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο όπως περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου.