Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ρεμπέτικο για λίγους είναι πια συνδρομητικός!

Ρεμπέτικο για λίγους
Ρεμπέτικο για λίγους

Οδηγίες για την αγορά και ολοκλήρωση της Συνδρομής σας.

 1. Το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Επιλέξτε αρχικά και συμπληρώστε ένα Όνομα Χρήστη. Είναι αυτό με το οποίο θα συνδέεστε στο σταθμό για να κάνετε ακρόαση. Συμπληρώστε το όνομα και το Επώνυμο σας καθώς και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail).
 2. Τέλος επιλέξτε έναν Κωδικό Σύνδεσης (Password) τον οποίο πρέπει να θυμάστε καθώς απαιτείτε μαζί με το Όνομα Χρήστη για να συνδεθείτε στο σταθμό προκειμένου να κάνετε ακρόαση. Ο Κωδικός Σύνδεσης πρέπει να είναι ισχυρός και αυτό σημαίνει…. Τέλος επιλέξτε Υποβολή και θα μεταφερθείτε στην σελίδα πληρωμής της συνδρομής. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση Συνδρομής για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της πληρωμής.
  ► Αν επιλέξετε PayPal θα μεταφερθείτε στην πλατφόρμα PayPal μέσω της οποίας μπορείτε να δωρίσετε απευθείας με πιστωτική κάρτα ή με σύνδεση στον προσωπικό σας λογαριασμό PayPal.
  ► Αν επιλέξετε Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα μπορείτε να κάνετε την δωρεά σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank ή μέσω E-Banking στον αναγραφόμενο λογαριασμό. Πατήστε Ολοκλήρωση Συνδρομής για να λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόσθετες οδηγίες.
 3. Φυσικά – αν το επιθυμείτε – μπορείτε να συνδεθείτε στο σταθμό με την χρήση των λογαριασμών σας είτε στην Google είτε στο Facebook, επιλέγοντας τα αντίστοιχα κουμπιά. Στην περίπτωση αυτή θα αποκτείστε τον λογαριασμό σας στον σταθμό και θα λάβετε ένα μαιλ για την πληρωμή και την ολοκλήρωση της συνδρομής σας ώστε να μπορείτε μετά, αφού συνδεθείτε με το κοινωνικό δίκτυο που επιλέξατε να κάνετε ακρόαση στον σταθμό.

Διαδικασία συνδρομής "Ρεμπέτικο Για Λίγους"

Παρακαλώ Εγγραφείτε
  Strength: Very Weak
  Επιλογή τρόπου πληρωμής

  Πολιτική Απορρήτου Συνδρομής

  Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επεξεργασία της δωρεάς σας και για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο όπως περιγράφονται στην Πολιτική Απορρήτου.


  Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης Alpha Bank (IBAN) για την πληρωμή της συνδρομής: 


  GR3601401030103002002024350


  Δικαιούχος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

  Digital Transfer
  Επιλογή τρόπου πληρωμής
  Περίληψη πληρωμής:

  Η τρέχουσα επιλογή συνδρομής: , Ποσό συνδρομής :
  Coupon Discount Amount : , Τελικό ποσό πληρωμής: